Jada Group ApS blev stiftet d. 1. marts 2017 af Jesper Runge Eschen Clausen, som har arbejdet med professionel julebelysning, events og dekoration siden 2010.

Vi er et professionelt konsulentfirma, som sammen med vores kunder skaber den optimale oplevelsespakke, der er designet lige præcis til jeres event. Det er vigtigt for os, at rådgive vores kunder til de absolut bedste løsninger der tilbydes på markedet.

Jada Group har en bred række professionelle samarbejdspartnere, der har gjort det muligt at tilbyde det bredeste sortiment på markedet. vi mener at et godt samarbejde er vejen frem til at skabe fantastiske projekter, Jada Group er bindeledet imellem flere helt igennem professionelle leverandører og producenter.

Som udgangspunkt lever vi efter mantraet alt er muligt, derfor JADA!

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /customers/7/0/5/jadagroup.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4777

Her er et lille udpluk af vores services:

Lysprojekter:

Facadebelysning, julebelysning, juleudsmykning, juletræer med julelys, LED+, festbelysning.

Dekoration:

Glasfiberdekorationer, glasfiberdekorationer, juletræer, julekugler, granguirlander, juletableau.

Interaktive oplevelser:

Interaktive nisser og dekorationer, events og udstillinger.

 

Vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde og derfor vil I altid møde os som positive mennesker, med et smittende humør. Vi har de kreative og skøre idéer.

Som jeres sparringspartner er det vores mission, at være værdiskabende og få netop jeres visioner og drømme til at lykkedes.

Vi er et Full Service Company – Vi kan løse alle opgaver og gøre jeres drømme til virkelighed!

Adresse

Blachere Illumination ApS Stenderupvej 60, 6091 Bjert

Kontakt Os

Phone: +4530267630 CVR/VAT: 38304658
Send forespørgsel

Send forespørgsel

Maximum upload size: 516MB