Interaktive automater

Lej vores Interaktive automater til at skabe mere trafik i forbindelse med et event i butik eller center. Vores udvalg af løsninger spænder fra vippedyr, gevinstkraner til vareautomater.

Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle vippedyr i bedste kvalitet.  Alle vores Vippedyr leveres med det klassiske møntindkast og en tur koster 10 kr. Vi monterer elektronik med APP-integration og Mobilepay på alle enheder.

Vi tilbyder store rumlige vareautomater, som kan indeholde mange forskellige gevinster. De skal ses som en del af et event, som giver jer mulighed for dele forskellige typer af gevinster ud. Det kan være vand på flaske, mundbind i kugle eller andet merchandise.  Leveres med app, betalingskort og mobilepay integration.

Vi tilbyder at opstille store flotte gevinstkraner som er kampagne tilpasset til jeres event, de har til formål at tiltrække flere besøgende og få ledt dem rundt så der opnås maksimal effekt af kampagnen.  Gevinstkraner skal ses som en sjov mulighed for at dele gevinster ud dog under visse begrænsninger i forhold til den fysiske størrelse af emner.   

Se video omkring app integration med vores interaktive automater og lad jer inspirere til det næste event.

Adresse

Blachere Illumination ApS Stenderupvej 60, 6091 Bjert

Kontakt Os

Phone: +4530267630 CVR/VAT: 38304658
Send forespørgsel

Send forespørgsel

Maximum upload size: 516MB