Professionel julebelysning og facadebelysning

Julelys er ikke kun noget, du får i øjnene, når der venter noget godt. For særligt erhvervslivet er julebelysning til butik og butiksvinduet essentielt for at skabe en stemning, som fungerer i et kommercielt miljø.

Netop fordi julebelysning i byer og gågader har så positiv en effekt på os forbrugere, spiller det samtidig en stor rolle for handelslivet, fordi årsresultatet nyder godt af et stærkt julesalg.

Hos JADA Group er vi eksperter i at hjælpe dig med en professionel lysopsætning, der også reflekterer på kasseapparatet. Vi tilbyder et bredt udvalg af udendørs julebelysning og facadebelysning til detailhandel, byer, gader og mange andre.

Julebelysning hos Jada Group

Alt i julebelysning til butikker og byer

JADA Group giver dig adgang til et imponerende udvalg af julebelysning som f.eks. facadebelysning med juletema, hængende og stående julebelysning, juleudsmykning, juletræer med lys, LED+, lystunneller etc.

Udvalget er en kombination af mere traditionel julebelysning og moderne lys som augmented reality eller app-styret lys, som begge indbyder til sjov brugerinteraktion.

Du finder naturligvis et bredt udvalg af julebelysning med masser af wow-effekt, f.eks. iøjnefaldende store kronhjorte på op til 8 meter, interaktive juletræer med touch-aktivering til flash og farveskift eller lystunneller, der er som skabt til den perfekte fotosession.

Vi lægger stor vægt på at skabe en oplevelsesramme omkring julen, som vi ved er vigtig for butikkerne, gågaderne og centrene landet over. Af samme årsag forsyner vi dig udelukkende med julebelysning i høj kvalitet, der iscenesætter julen på magisk vis.

Kontakt os og hør mere

Som professionelt konsulentfirma er vi klar til at finde den løsning, der matcher dine ønsker.

Vi tilbyder helt unikke julebelysning-løsninger – i samarbejde med vores professionelle netværk – ud fra mantraet ’alt er muligt’.

Send en e-mail til jec@jadagroup.dk eller kontakt os på telefon +45 30 26 76 30.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ikke mindst hjælpe dig med den perfekte julebelysning.

Adresse

Jada Group ApS Norgesvej 2, 6230 Rødekro

Kontakt Os

Phone: +4570200003 CVR/VAT: 38304658
Send forespørgsel

Send forespørgsel

Størst tilladte upload: 268.44MB