Juleudsmykning med og uden lys

Julen er ikke kun en magisk tid, men også en vigtig tid. Betydningen af den varme stemning fra julepynt og julebelysning i byer, gågader og shoppingcentre er fundamental for handelslivet, vis årsresultater nyder godt af et stærkt julesalg.

Derfor understøtter vi hele erhvervslivet, hvor juleudsmykning med eller uden lys i netop gågaden, shoppingcentret eller f.eks. udenpå butiksvinduet har stor kommerciel værdi.

Faktisk er det frygtelig kedeligt at forestille sig en vintersæson uden fornemmelsen af en varm kop kaffe eller chokolade i det kølige vejr, ledsaget af glitrende lys, som understøtter både hyggen og købelysten.

Det ved vi hos JADA Group, hvor vi har alt inden for julepynt- og belysning til detailhandel, byer, gader og forlystelsesparker.

Dyk ned i et kæmpe udvalg

JADA Group tilbyder et bredt udvalg af juleudsmykning med lys og juleudsmykning uden lys.

Vores imponerende sortiment af professionel julepynt tæller 2D og 3D dekorationer, stående eller hængende motiver samt andre WOW-skabende elementer.

Udvalget består af både flotte statiske juledekorationer samt interaktiv julebelysning og interaktive oplevelser. Dét indbyder bl.a. til at tage billeder og selfies, for naturlig promovering af by, butik etc. – F.eks. ved et stort juletræ med indbygget passage eller ved POP UP dekorationer, der skaber oplevelser for gæster og kunder.

Dertil er det naturligvis muligt at udsmykke eller supplere med vores fantastiske lysprojekter, som består af facadebelysning med juletema, RGB-lys, lys til træer, LED+, lystunneller etc.

Udvalget er en kombination af mere traditionelt julelys og moderne muligheder som f.eks. app-styret lys, der inviterer til sjov brugerinteraktion.

Vi sikrer den totale oplevelsespakke

Da vi arbejder professionelt med juleudsmykning til butik, gågade, storcenter og store bybilleder, har vi øje for hele oplevelsespakken. Vi forsyner derfor udelukkende vores kunder med velholdte juledekorationer af høj kvalitet.

Man taler om julen som en sindstilstand snarere end en dato. Derfor mener vi også, at forudsætningen for en magisk jul er at skabe en opfyldende ramme, der fletter varme hjerter sammen. I den forbindelse er stemningsskabende juleudsmykning et uundværligt element.

Kontakt os og hør mere

Hos JADA Group får du full service. Som professionelt konsulentfirma arbejder vi for at yde den bedste rådgivning – med et slutresultat designet præcis til jeres behov.

Kontakt os endelig for at høre mere om de mange muligheder.

Send os en besked via jec@jadagroup.dk eller ring på tlf. +45 30 26 76 30.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Adresse

Jada Group - Blachere Illumination Norgesvej 2, 6230 Rødekro

Kontakt Os

Phone: +4570200003 CVR/VAT: 38304658
Send forespørgsel

Send forespørgsel

Maximum upload size: 516MB