Vareautomat til åbningskampagne af Hummel Kids

Kolding Storcenter og Hummel Kids stod med et behov, i forbindelse med åbning af Hummels nye butik.
Kolding storcenter og Hummel kids vil gerne skabe synlighed før og ved åbningen af Hummel kids nye innovative koncept butik I Kolding storcenter, sammen lavede de en kampagne med Hummel mundbind og voucher gennem Kolding Storcenter Appén.
Jada Group stod for levering af en vareautomat til mundbind med app-integration, så ambitionen om at gå fra det digitale til det analoge kunne indfries.
Kampagnen blev en succes med mere end 5000 nye downloads af centrets app.
Centerchef Gitte Lindbo – Kolding Storcenter
”Vi har kunnet skabe stor synlighed til nyåbninger med automaten, ligesom den også har bidraget til at hjælpe med at øge og/eller flytte kundestrøm til butikker. Automaterne og integrationsmulighederne er en rigtig let måde at skabe flere downloads/brugere og gode oplevelser til gæsten på, så absolut en meget resultatskabende og anbefalingsværdig mulighed. På sigt arbejder vi med aktivering af automaten og app’en til kampagner, events, nyåbninger, vareprøver/sampling og tilbud.”
Fakta: Kampagnen gav mere end 5000 nye downloads af centrets app, og fik øget aktiviteten af app-brugerne med mere end 100% og mere end 4000 indløste mundbind.
Jada Group stod for:
  • App-integration
  • Levering og opstilling af vareautomater

Adresse

Jada Group - Blachere Illumination Norgesvej 2, 6230 Rødekro

Kontakt Os

Phone: +4570200003 CVR/VAT: 38304658
Send forespørgsel

Send forespørgsel

Maximum upload size: 516MB